Туристическа агенция Висталис - към началната страница За фирмата  Лиценз  Работа  Банкови сметки  Контакти
 
Екскурзии и маршрутиПочивки и курортиБизнес хотелиКруизиСамолетни билети
Български Русский English Polski
 
Почивка на Слънчев Бряг от 19 до 29 лв.

Ваучер подарък / Gift voucher / Изненадайте любимите си хора, като им подарите незабравима почивка към избрана от тях дестинация

Предстоящи
Програми с тръгване от ПловдивПрограми с тръгване от Пловдив

Париж Виена Залцбург

Услуги
Застраховки
Превод и легализация

При пътуването туристите следва да спазват норми на поведение като уважават правилата, начина на живот и местните обичаи.

Без предупреждение се анулира пътуването на лице, което с поведението си причинява неудобство, стрес, опастност и вреда на други туристи или служители на агенцията. В подобен случай, агенцията не дължи неустойка и обяснение за анулацията.

За точното реализиране на програмата е необходимо туристите да се явят на посоченото от екскурзовода място и час. При заминаване по туристическа програма закъснели туристи не се изчакват, а при отпътуване за друго място или град се изчакват до 15 минути. В двата случая закъснелите се присъединяват към групата или се прибират в България за своя сметка, като агенцията не носи отговорност за последствията и не възстановява средствата за неконсумирани услуги.

Преди да отпътувате по туристическа програма е желателно да сключите договор за здравна, туристическа или друга застраховка.

В чужбина е задължително да се съобразявате и да спазвате местните закони.

Ако бъдете задържани от местните власти, изискайте да Ви се осигури контакт с консулското правителство на Република България в съответната държава.

В случаи, при които ползвате собствен транспорт, е необходимо да се запознаете с местните правила за движение, както и да си осигурите нужното свидетелство за шофиране.

В случай на смърт в чужбина потърсете консулското представителство на Република България, където ще намерите съдействие по уреждането на формалностите.

Където и да се намирате, спазвайте местните правила за пресичане на необозначените места, притежание и консумация на алкохолни напитки и опиатни вещества, пушене или изхвърляне на боклук на улицата!


Търсене
Tърсене за:
Пример:Истанбул
дата на заминаване:
от до
изберете транспорт:
СамолетАвтобусАвтомобилВлакКораб     БЛОГ
Екскурзия до Мадрид - градът, който трябва да посетитеЕкзотика - почивка на о. ЗакинтосВ Банско и Пампорово намаляват цените на ски картите

     Информация
Загуба на документи
Поведение
Изисквания за багаж
ПоверителностНовини
„Висталис“ ЕООД спечели проект по процедура BG16RFOP002
Висталис ЕООД спечели проект по процедура BG16RFOP002
Изпълнение на проект по ОПИК

50% отстъпка

Печеливши от томболите на ТА Висталис
Екскурзии

Топ екскурзии
Всички екскурзии
Абонирай се за  каталог с екскурзии от туристическа агенция ВИСТАЛИС Каталог

Почивки

Топ почивки
Всички почивки
Абонирай се за  каталог с почивки от туристическа агенция ВИСТАЛИС Каталог

Хотели

Дестинации

Събития

Дестинации

Круизи

Дестинации

Билети

Дестинации

Австралия Австрия Албания Аржентина Армения Барбадос Белгия Босна и Херцеговина Бразилия България Великобритания Венецуела Виетнам Германия Грузия Гърция Дания Доминиканска Република Египет Израел Индия Ирландия Испания Италия Йордания Кипър Китай Куба Лаос Лихтенщайн Люксембург Мавриций Македония Малайзия Малта Мексико Монако Норвегия Обединени Арабски Емирства Полша Португалия Румъния Русия Словакия Словения Сърбия Тайланд Тунис Турция Унгария Франция Холандия Хърватска Черна гора Чехия Швейцария Шотландия Япония
© 2008 http://www.vistalis.bg | Всички права запазени | Изработка www.bgwedesign.org